Датчик температури двигуна Perkins (2848A127 716/30173 333/E0034 WR127491 4224819M1 232-3157)

Під замовлення
+38 (096) 218-04-11
Опис
Датчик температури двигуна Perkins (Перкінс) (2848A127, 716/30173, 333/E0034, WR127491, 4224819M1, 232-3157, 2323157)

Довжина - 53 мм, різьба - М27x1.5

Двигуни:
Perkins (Перкінс) AK - 1004.40T
Perkins (Перкінс) AQ - 1004.40T
Perkins (Перкінс) AS - 1004.42
Perkins (Перкінс) CP - 903.27
Perkins (Перкінс) DC - 1103C.33
Perkins (Перкінс) DD - 1103C.33T
Perkins (Перкінс) DF - 1103B-33
Perkins (Перкінс) DG - 1103B.33T
Perkins (Перкінс) NK - 1104D.44
Perkins (Перкінс) NL - 1104D.44T
Perkins (Перкінс) NM - 1104D.44TA
Perkins (Перкінс) RE - 1104C.44
Perkins (Перкінс) RG - 1104C.44T
Perkins (Перкінс) RH - 1104C.E44T
Perkins (Перкінс) RJ - 1104C.44TA
Perkins (Перкінс) XK - 1103D.33
Perkins (Перкінс) XL - 1103D.33T
Perkins (Перкінс) XM - 1103D.33TA
Perkins (Перкінс) YB - 1006.6T
Perkins (Перкінс) YD - 1006e.6T

Замінники:
2848A127
333/E0034
333E0034
4224819M1
716/30173
71630173
WR127491